.:TemPah Disini~



SEJARAH DAN LATAR BELAKANG
Apa itu Morhabshi dalam ramuan Minyak?


Menurut Wikipedia: Morhabshi (English: Myrrh) merupakan bahan resin berwarna merah keperangan, diambil daripada getah kering pokok Commiphora Myrrha. Tumbuhan ini juga tumbuh di negara Somalia dan bahagian timur Ethiopia. Bahan getah beberapa spesies Commiphora dan Balsamodendron lain turut dikenali sebagai Morhabshi (myrrh), termasuk dari C. erythraea (kadang kala dikenali sebagai Morhabshi India Timur (East Indian myrrh), C. opobalsamum dan Balsamodendronkua.



Visit Back & Follow Plz..

Posted by kHuzai Ahad, Oktober 10


...Nak ceriTa pasaL folLow² blog ni antaraNyare.. (termasuklah aku pada mulanya ber-jinak dlm dunia blogger ni) heheheh~ konon² nak ramai follower la.... top follower,ramai yang follow blog [DIA].... xkesah la sapa dia tu....

Dulu2 masa 1st² aku membiNa Blog aku ni... selalu la BW la... kesana kemari... semua yang dlm shout box aku klik & aku akan tinggalkan pesan.... "sudah follow" "i follow u" dgn maksud akan ada yg follow... sebab aku dah follow blog dia... siap bagi no follow yg ke berapa lagi.. ??? huhu~

lawak²... xpernah ber~blog lagi,& dalam otak sepetti diatas la (nak ramai follower) tapi entry xpenah updates... mcm mana?? huhu~ sampai satu hari... aku ada dpt teguran dari hamba alLah ni........ kita ber-blogger ni bukan mintak org follow blog kita @ tiap kali masuk blog org kita akan kena follow dia.... terpulan,bukan atas sebab follow blog tu dgn harapan dia akan follow kita balik...

xsemesTinya...sebab FOLLOWER ni akan tgk entry & kalau dia suka/berminat dgn blog kita pasti dia follow walau pun kita bkn follower dia... betul x??? so start dari hari itu aku dah kurang BW & kalau aku BW aku dah xtinggalkan dlm kotak kata² tu "sudah follow kamu" hahahha~ malu je beb......biar org follow kita atas kerelaan hatinya... buka atan paksaan @ pesanan yang ditinggalkan.... (^_^)v

tapi aku memang xpuas hati la pada blogger yang suka dtg blog & tinggalkan pesan seperti (gambar) diatas.... dia xnak plak follow blogger tu dulu..takut blogger xfollow dia semula ke...? aduhai....... pada pendapat aku la..kalau seseorang tu dah follow kita,50~69% dia akan follow balik... mcm pengalaman aku sebelum ni.. heheheh~ mintak org follow selepas aku follow blog dia... kira ok la kan dari dtg terus bagi 'command' mcm (gambar) tu....

3 comments

  1. Pirate KL Says:
  2. kekekkekekek

     
  3. Hairil Rizal Says:
  4. Setuju. Biarlah org follow kita sbb suka dgn apa yg kita tulis atau apa yang kita letak kat blog kita. Bukan sbb terpaksa.

    p/s: Pirate KL, kenapa ketawa terkekek kekek tu? Hahaha!

     
  5. Amyna Says:
  6. Biasa la tu pren.. Baru² majoriti akan begitu. Tapi bila lama² & faham, Alhamdulillah.. Apapun pren Hepy reading ^_^

     
Related Posts with Thumbnails
Loading...

ISLAMIC DINAR & DIRHAM

Photobucket

BloGger Yg Best²~

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Hutang Amerika Syarikat:

$14 Trilion USD

National Debt Clock
Diskaun 1% ~ 4% diatas Terma & Syarat.
Discount 1% for Bunga Raya

Harga Ar-Rahnu AgroBANK

Jenis EmasHarga/gram
999
RM176.50
950
RM167.70
916
RM161.80
875
RM154.50
835
RM147.10
750
RM132.40
Hanya untuk barang kemas sahaja!! kemaskini : 3/6/2011
*Dealer GCP AD1487 - Khuzai Mansur
Seremban-Nilai,N.Sembilan.
>0126179128

Rangkain Dealer~
*AD1566 - Syaiful Azrien
Kinrara-Puchong-Cyberjaya-Semarak-Sentol
>0126910678
Blog -> ProNiagaEmas

*AD1650 - Che Abdullah
Nilai-Putrajaya-Kajang-Bangi-Serdang
>0134233378
FB - Che Lah

Malaysia Gold & Silver Spot