.:TemPah Disini~



SEJARAH DAN LATAR BELAKANG
Apa itu Morhabshi dalam ramuan Minyak?


Menurut Wikipedia: Morhabshi (English: Myrrh) merupakan bahan resin berwarna merah keperangan, diambil daripada getah kering pokok Commiphora Myrrha. Tumbuhan ini juga tumbuh di negara Somalia dan bahagian timur Ethiopia. Bahan getah beberapa spesies Commiphora dan Balsamodendron lain turut dikenali sebagai Morhabshi (myrrh), termasuk dari C. erythraea (kadang kala dikenali sebagai Morhabshi India Timur (East Indian myrrh), C. opobalsamum dan Balsamodendronkua.



Langsir~ Tempah La disini......

Posted by kHuzai Rabu, September 22

Al-kisah,nak kembangkan Biz my Mum..so try & error la advertise dlm blog... Niat nak tolong my mum la bagi BIz dia berkembang pesat di alam maya ni.... SO sesape nak tempah bleh la berurusan disini~ Jgn Risau,harga lebih murah nak dibanding dgn harga luar (KL,Selangor,Dll) ini price kedah punya rate... So pastinya murah berbanding di bandaraya... Soal jauh? xjadi masalah pun... By pos ,Currier... Banyak kemudahan sekarang......

Contoh² Langsir dibawah ni....kalau xde contoh yg diminati dibawah ni boleh Order/Request/Design jer... Semua jenis patent Langsir boleh buat...Don't worried

L1

L2


L3

L4
L5

L6

L7

L8

L9

L10

L11

L12

L13

L14

L15

3 comments

  1. Pirate KL Says:
  2. harga brp bro? nnt kalu aku rajin aku tolong promo dlm blog aku gaks

     
  3. kHuzai Says:
  4. ok...gak. harga ikut design & panjang bape meter timgkap @ pintu dia....

     
  5. amira zakiah Says:
  6. wahhh....langsir2

     
Related Posts with Thumbnails
Loading...

ISLAMIC DINAR & DIRHAM

Photobucket

BloGger Yg Best²~

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Hutang Amerika Syarikat:

$14 Trilion USD

National Debt Clock
Diskaun 1% ~ 4% diatas Terma & Syarat.
Discount 1% for Bunga Raya

Harga Ar-Rahnu AgroBANK

Jenis EmasHarga/gram
999
RM176.50
950
RM167.70
916
RM161.80
875
RM154.50
835
RM147.10
750
RM132.40
Hanya untuk barang kemas sahaja!! kemaskini : 3/6/2011
*Dealer GCP AD1487 - Khuzai Mansur
Seremban-Nilai,N.Sembilan.
>0126179128

Rangkain Dealer~
*AD1566 - Syaiful Azrien
Kinrara-Puchong-Cyberjaya-Semarak-Sentol
>0126910678
Blog -> ProNiagaEmas

*AD1650 - Che Abdullah
Nilai-Putrajaya-Kajang-Bangi-Serdang
>0134233378
FB - Che Lah

Malaysia Gold & Silver Spot