.:TemPah Disini~



SEJARAH DAN LATAR BELAKANG
Apa itu Morhabshi dalam ramuan Minyak?


Menurut Wikipedia: Morhabshi (English: Myrrh) merupakan bahan resin berwarna merah keperangan, diambil daripada getah kering pokok Commiphora Myrrha. Tumbuhan ini juga tumbuh di negara Somalia dan bahagian timur Ethiopia. Bahan getah beberapa spesies Commiphora dan Balsamodendron lain turut dikenali sebagai Morhabshi (myrrh), termasuk dari C. erythraea (kadang kala dikenali sebagai Morhabshi India Timur (East Indian myrrh), C. opobalsamum dan Balsamodendronkua.



PeniNgkaTan PeNguNjung ke-BLOG-ku

Posted by Tempah DiSini~ Ahad, Ogos 1

*Updates Trafik terbaru 30/08/10
Ni trafik terbruku,menaik & menaik.. alhamdulillah petua sejak turun temurun yg aku amalkan menjadi... Harap² Mr.& Ms. Nuff bagi Aku taja Iklan plak.. heheh~ [harapan tinggi mengunung] kalau dpt~~~~....


28/8/2010

1stly aku nak kasi Credit to EJUM|BLOG & Riwayat HariKu kerana tip yg dikongsi membuah²+kan hasil yg agak lumayan lah... Peningkatan yg membanggakan aku lah sebagai Junior/Newbie blogger.. tapi bagi org lama increase mcm ni 1~2jam jer. kan otai2? wink..wink.. ape pun tips² ni pun otai² kita yg sumbangkan... tanpa mereka siapalah aku New Blogger ni....... :D ngeee..ngee... (ayat Up skit) huhu~ Haaa~!! kepada newbie yg sama mcm aku..ikutilah Tip yg berguna ni..memang sgt berguna...
>Dasar dari pengalaman aku & pembelajaran dari Blog2 yg aku menimba ilmu--> memang agak sukar untuk Up trafik @ penambahan ahli baru dlm blog kita kalau xlakukan Blogwalking ke blog org... Betul x?? DUduk diam dlm blog,updates entry taapi x Ziarah org.... sape nak dtg?? Mcm aku plak..kurang entry baru,asyik la ziarah org punya blog...sampai entry dkt blog x updates... kan SOP.. hehehe~ <-- Credit to Dio...
Tip2 lain seperti Daftar Sitemap ,buat PING Blog... Tunning Blog.... untk tingkatkan (PR) blog masing²... mcm aku dapt ni... Disamping kita join Nuffnang ler.... tu pun advertisement Blog jgk... Sekadar perkongsiaan jer.. aku akan percantikan lagi Templete & selalu updates entry.. :D




DatangLah MeLawaT Lagi Rakan² BloGger KU~ 26/08/10

5 comments

  1. gnesop.com Says:
  2. tahniah.. peningkatan mendadak!
    moga sebagai motivasi utk terus aktif :)

     
  3. Anne Boleyn Says:
  4. peningkatan yang bagus. keep it up! :)

     
  5. Abhamz Says:
  6. salam, suatu perkongsiaan ilmu yang berguna dan boleh diamalkan untuk meningkatkan traffic....terutama di blog saye sendiri...thankz..

     
  7. Lynda Says:
  8. betul sgt... saya pun selalu ping blog & BW tapi kurang skit... ada la kdng bila dah ngadap BW ler.. hehehe~

     
  9. dansa Says:
  10. owh..besnye traffik naik..uhuhu

     
Related Posts with Thumbnails
Loading...

ISLAMIC DINAR & DIRHAM

Photobucket

BloGger Yg Best²~

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Hutang Amerika Syarikat:

$14 Trilion USD

National Debt Clock
Diskaun 1% ~ 4% diatas Terma & Syarat.
Discount 1% for Bunga Raya

Harga Ar-Rahnu AgroBANK

Jenis EmasHarga/gram
999
RM176.50
950
RM167.70
916
RM161.80
875
RM154.50
835
RM147.10
750
RM132.40
Hanya untuk barang kemas sahaja!! kemaskini : 3/6/2011
*Dealer GCP AD1487 - Khuzai Mansur
Seremban-Nilai,N.Sembilan.
>0126179128

Rangkain Dealer~
*AD1566 - Syaiful Azrien
Kinrara-Puchong-Cyberjaya-Semarak-Sentol
>0126910678
Blog -> ProNiagaEmas

*AD1650 - Che Abdullah
Nilai-Putrajaya-Kajang-Bangi-Serdang
>0134233378
FB - Che Lah

Malaysia Gold & Silver Spot