.:TemPah Disini~



SEJARAH DAN LATAR BELAKANG
Apa itu Morhabshi dalam ramuan Minyak?


Menurut Wikipedia: Morhabshi (English: Myrrh) merupakan bahan resin berwarna merah keperangan, diambil daripada getah kering pokok Commiphora Myrrha. Tumbuhan ini juga tumbuh di negara Somalia dan bahagian timur Ethiopia. Bahan getah beberapa spesies Commiphora dan Balsamodendron lain turut dikenali sebagai Morhabshi (myrrh), termasuk dari C. erythraea (kadang kala dikenali sebagai Morhabshi India Timur (East Indian myrrh), C. opobalsamum dan Balsamodendronkua.



Cik Anita Songeh Giveaway "Contest"

Posted by kHuzai Sabtu, Oktober 16

Mari memriahkan lagi Contest ni...... Sebelum ni pernahla dgr GA² ni.. tapi xtau & xamik tau pun... hahahah~ so hari Ni terbaca dlm blog Myna ada menyeru supaya memeriahkan lagi & sekaliGus merapatkan silatulrahim...antara Blogger²~ menyambut lah seruan cik Myna ni,aku pun join dgn tanpa segan silunya... hahahah~ manaLah tau menang Hadiah nanti...tuaH rezki anak dlm perut.. heheheh~ So thankQ la kepada Cik Anita sebab nak bagi hadiah free... pilih saye...pilih saye.. :D jadi sapo nak join moh la klik sinin.... -> Cik Anita Songeh Giveaway

Banner GA dIsunti daRi Blog CikAnita Songeh.

Antara syarat² nya ialah :-

1- Saya follower di blog pihak penganjur
--> Mokey~! followers ke 119..

2- Perlu ada entry baru dan link kepada belog ini.
--> Entry sudah siapin dong..... :D

3- Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway.
--> As ur wish dear (",)

4- Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan.
--> Dah,dah...kometar pun. 2lagi komen aku tu. hahah~

5- Kalau rajin sila buat sticky post ye?
--> heheheh~ kalau rajin lah... jgn marah yer.


6- Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee.
--> Pirate @ Free You Mind
--> Apih El Nino @ Bernafas Dalam Ego
dah bagi tau,tapi mcm xtau jer... heheheh~


7- Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :) Thats all~
--> Mesti Letak,lawa bunga Cik Anita! :)
klik Side Bar Banner "RECENT"

Tarikh tutup penyertaan pada 30 Oktober 2010 & pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2010.

0 comments

Related Posts with Thumbnails
Loading...

ISLAMIC DINAR & DIRHAM

Photobucket

BloGger Yg Best²~

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Hutang Amerika Syarikat:

$14 Trilion USD

National Debt Clock
Diskaun 1% ~ 4% diatas Terma & Syarat.
Discount 1% for Bunga Raya

Harga Ar-Rahnu AgroBANK

Jenis EmasHarga/gram
999
RM176.50
950
RM167.70
916
RM161.80
875
RM154.50
835
RM147.10
750
RM132.40
Hanya untuk barang kemas sahaja!! kemaskini : 3/6/2011
*Dealer GCP AD1487 - Khuzai Mansur
Seremban-Nilai,N.Sembilan.
>0126179128

Rangkain Dealer~
*AD1566 - Syaiful Azrien
Kinrara-Puchong-Cyberjaya-Semarak-Sentol
>0126910678
Blog -> ProNiagaEmas

*AD1650 - Che Abdullah
Nilai-Putrajaya-Kajang-Bangi-Serdang
>0134233378
FB - Che Lah

Malaysia Gold & Silver Spot