.:TemPah Disini~



SEJARAH DAN LATAR BELAKANG
Apa itu Morhabshi dalam ramuan Minyak?


Menurut Wikipedia: Morhabshi (English: Myrrh) merupakan bahan resin berwarna merah keperangan, diambil daripada getah kering pokok Commiphora Myrrha. Tumbuhan ini juga tumbuh di negara Somalia dan bahagian timur Ethiopia. Bahan getah beberapa spesies Commiphora dan Balsamodendron lain turut dikenali sebagai Morhabshi (myrrh), termasuk dari C. erythraea (kadang kala dikenali sebagai Morhabshi India Timur (East Indian myrrh), C. opobalsamum dan Balsamodendronkua.



CPP Card Protection Premier

Posted by Tempah DiSini~ Khamis, Ogos 26

-> aku De dapat Surat ni Tgh Hari Tadi menawarkan PerlinDungan Kad Kredit/Bank/IC & Wallet... Mcm berguna & Interesting sgt Term syarikat ni..... Nak Join ke x?????? CPP ni boleh cover 4nama yg tinggal 1Alamat [tinggal sebumbung laa]... Yuran tahunan RM90/years... Murahkan??? Hemm... Mari bagi cadangan pada aku @ korang pun nak join... Baca la Letter dkt atas tu... aku malas nak taip Scan-Upload jer... huhu~ zaman dah Berubah...[kalau xnampak jgn salahkan aku,ngee..ngee...scanner aku yg salah...] hehehe~ :D


Ni buku panduan & Label security... dia mcm Kad peringatan la,(boleh buat key-chin gantung dkt H/Fon ke,Kunci..mana2 lah yg kite suka janji jgn dlm wallet) kalau misal kata kejadian kehilangan @ kecuriaan Wallet kita tu.. jadi kita dah ada kad tu & dgn cepat terus call no di Kad tu untuk stopkan kredit kad & kad bank atau ape2 kad la yg dlm WALLET tu.. secara Automatikli kita tidak kan ter"kalut" bila hilang wallet kesayangan kita..sebab kesemua Kad yg kita daftar dgn CPP akan di "STOP" kan secara serentak.... Bestkan? Bagus & menarik Plan ni..... Rasa mcm nak JOIN... Jom sesape nak join aku??

0 comments

Related Posts with Thumbnails
Loading...

ISLAMIC DINAR & DIRHAM

Photobucket

BloGger Yg Best²~

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Hutang Amerika Syarikat:

$14 Trilion USD

National Debt Clock
Diskaun 1% ~ 4% diatas Terma & Syarat.
Discount 1% for Bunga Raya

Harga Ar-Rahnu AgroBANK

Jenis EmasHarga/gram
999
RM176.50
950
RM167.70
916
RM161.80
875
RM154.50
835
RM147.10
750
RM132.40
Hanya untuk barang kemas sahaja!! kemaskini : 3/6/2011
*Dealer GCP AD1487 - Khuzai Mansur
Seremban-Nilai,N.Sembilan.
>0126179128

Rangkain Dealer~
*AD1566 - Syaiful Azrien
Kinrara-Puchong-Cyberjaya-Semarak-Sentol
>0126910678
Blog -> ProNiagaEmas

*AD1650 - Che Abdullah
Nilai-Putrajaya-Kajang-Bangi-Serdang
>0134233378
FB - Che Lah

Malaysia Gold & Silver Spot