.:TemPah Disini~



SEJARAH DAN LATAR BELAKANG
Apa itu Morhabshi dalam ramuan Minyak?


Menurut Wikipedia: Morhabshi (English: Myrrh) merupakan bahan resin berwarna merah keperangan, diambil daripada getah kering pokok Commiphora Myrrha. Tumbuhan ini juga tumbuh di negara Somalia dan bahagian timur Ethiopia. Bahan getah beberapa spesies Commiphora dan Balsamodendron lain turut dikenali sebagai Morhabshi (myrrh), termasuk dari C. erythraea (kadang kala dikenali sebagai Morhabshi India Timur (East Indian myrrh), C. opobalsamum dan Balsamodendronkua.



Award~KU

Posted by Tempah DiSini~ Jumaat, Ogos 27

1st Sept*Updates dkt sini jela...(31/8/10) jgk...rupanya aku dpt lagi Award Blog Walking dari Fiza Kamil sungguh murah rezki ku....di hari Kemrdekaan. 3Award sekali gus dpt....
WAH~ Tak disangkal dek akal fikiran ku di beri Award sebegini...... Terasa Happy,Terharu & Teruja + sikit bangGa..pada Diri. huhu~ yela,di anugerahkan sebagai pejalan yg terbanyak ke blog org.... Memang suka jalan pun..... Ok²,xnak cite panjang sebab merugikan POST.. hahaha~ Award ni aku dpt dari 2 org bLogger. TQ~ to mereka lah....myna (29/8/10) & pirate kl (31/08/10)

5 comments

  1. oh my~
    dapat award ke?
    hihihi.
    maceh!
    :)

     
  2. tiefazatie Says:
  3. wah..ifa dpt lg award nie..tq2..=)

     
  4. Pirate KL Says:
  5. wehh caner ko leh tag aku. aku tag ko dulu hahahhaha anyway aku bundle kan ajer dlm posting yg aku wat sblm nie kekekek

     
  6. suziesanji Says:
  7. maceh~~~

     
  8. samer²~semua :D

     
Related Posts with Thumbnails
Loading...

ISLAMIC DINAR & DIRHAM

Photobucket

BloGger Yg Best²~

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Hutang Amerika Syarikat:

$14 Trilion USD

National Debt Clock
Diskaun 1% ~ 4% diatas Terma & Syarat.
Discount 1% for Bunga Raya

Harga Ar-Rahnu AgroBANK

Jenis EmasHarga/gram
999
RM176.50
950
RM167.70
916
RM161.80
875
RM154.50
835
RM147.10
750
RM132.40
Hanya untuk barang kemas sahaja!! kemaskini : 3/6/2011
*Dealer GCP AD1487 - Khuzai Mansur
Seremban-Nilai,N.Sembilan.
>0126179128

Rangkain Dealer~
*AD1566 - Syaiful Azrien
Kinrara-Puchong-Cyberjaya-Semarak-Sentol
>0126910678
Blog -> ProNiagaEmas

*AD1650 - Che Abdullah
Nilai-Putrajaya-Kajang-Bangi-Serdang
>0134233378
FB - Che Lah

Malaysia Gold & Silver Spot